Over bedrijfsuitje Leeuwarden

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Leeuwarden er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Leeuwarden kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Leeuwarden.

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Leeuwarden. Of u nu een Whatsapp Moordspel, een grachtentocht met stadswandeling, een bonbon workshop of een walking dinner zoekt, bij personeelsuitjeleeuwarden.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast bedrijfsuitjes in Leeuwarden organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals AssenGroningen en Sneek. Ook voor teamuitjes in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Leeuwarden

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Aa en Hunze
Assen
Borger-Odoorn
Coevorden
De Wolden
Hoogeveen
Meppel
Noordenveld
Tynaarlo
Westerveld
Achtkarspelen
Ameland
Bolsward

Boornsterhem
Heerenveen
Het Bildt
Kollumerland en Nieuwkruisland
Leeuwarderadeel
Lemsterland
Littenseradeel
Menaldumadeel
Nijefurd
Ooststellingwerf
Opsterland
Dantumadeel
Dongeradeel

Scharsterland
Schiermonnikoog
Ferwerderadeel
Franekeradeel
Gaasterland-Sloten
Harlingen
Smallingerland
Sneek
Terschelling
Tietjerksteradeel
Weststellingwerf
Wonseradeel
Wymbritseradeel